OVER ONS

Prettylittleglow is begonnen als de oplossing van een simpel probleem; Plakkerige lipgloss, 1 ding over mij, ik heb een hekel aan plakkerige lipgloss. Van jongsaf aan was ik altijd al opgegroeid als ondernemer van snoepjes verkopen op de speelplaats tot tshirts verkopen op mijn 12de kwam ik op mijn 15de met het idee om Prettylittleglow op te starten!....

Ik heb altijd al een liefde gehad voor cosmetica maar ik voelde dat er iets miste voor mij, ik was jong, ik droeg geen makeup dat mocht ook niet van mijn ouders, ik had een huid vol eczema en al die producten die me werden aangeraden werkten niet op mijn huid of moest ik bijna een arm en een been verkopen om een oplossing te vinden dus ben ik zelf op zoek gegaan en na jaren research heb ik de perfect combinaties gevonden van natuurlijke ingrediënten om mijn huid te laten stralen en die van anderen. 

We zijn gefeatured geweest in VRT, NWS NWS NWS & genomineerd geweest voor de Wise 20 under 20 Class of 2021!

https://wise.com/campaign/20under20-classof2021

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/05/11/jongeren-en-hun-onderneming-gaan-viraal-op-tiktok/

 

Wat is onze missie?

Onze missie is om uw schoonheid te verbeteren met producten die makkelijk in gebruik zijn, betaalbaar zijn maar toch luxe uitstralen en gemaakt zijn van kwaliteit. Ons merk wil de brug slaan tussen cosmetica en huidverzorging. Waarom kiezen voor één als het allebei kan? Prettylittleglow is niet alleen een bedrijf, het is een gemeenschap. Al onze producten zijn handgemaakt in België met zorg. Om terug te geven aan onze gemeenschap, doneren we geld aan goede doelen, zoals voedsel voor daklozen, zieke kinderen, waterputten in derde wereld landen en meer!

Wat doen we aan de planeet?

Wij maken gebruik van biologische en veganistische ingrediënten ((EU) 2019/701 goedgekeurd). Ook zijn wij een cruelty-free merk parabenenvrij, glutenvrij en halal-vriendelijk. En we streven ernaar zo min mogelijk plastic te gebruiken bij het maken van onze producten en het verpakken van onze producten of biologisch afbreekbare materialen te gebruiken. 

 

Meet the creator

Als een meisje dat opgroeide tussen de jongens en een mannenwereld, als een zwart meisje dat opgroeide in een volledig blanke gemeenschap, als een moslimmeisje dat in België woont en als een buitenlander in het land waar ik vandaan kom...

Ik heb me altijd een buitenbeentje gevoeld. Ik probeerde mezelf altijd te dwingen om op die plaatsen te passen, maar dat lukte niet.

Prettylittleglow is niet alleen een bedrijf, het is een gemeenschap. Ik heb het vanaf de grond opgebouwd en het is een plek waar ik me gewenst, geliefd, veilig en gelukkig voel. En die gevoelens wil ik dat mijn klanten voelen als ze bij mij winkelen.

Ik wil dat mijn producten geassocieerd worden met zelfliefde, zelfzorg en positieve energie.

Onthoud dat je hier welkom bent, dat je hier gewenst bent, dat je hier veilig bent en dat je geliefd bent! ❤️

Veel liefde van de enige echte, Miss Glow.

Behind The Scenes